onsdag, november 15, 2006

Avocadosjokk

Jeg trodde Avocado var en sånn god og sunn ting. Jeg var sikker på at den var hvit inni og hard å ta på... Men nei, der tok jeg feil! Jeg tror det må være den ekleste grønnsak/frukt jeg har sett/tatt på... Mulig det var noe galt med den... Spisemoden sto det på plasten uttapå... Denne må ha vært overmoden, og aldri i livet om jeg ville prøvd å smake på den!! :-OBambi var også skeptisk... Men det var steinen inni jeg ville ha, så da kan det være det samme med resten.

2 kommentarer:

Kristine sa...

Hallais.

Da har lise entret bloggens verden. Artig.

Man lærer så mye om andre mennesker av å lese bloggen deres, selv om vi prater sammen hver dag, så ante jeg ingenting om avokadoen og kuttet i fingeren. Men nå vet jeg, fordi jeg leste bloggen din. Hehe. Skøy

"Hvem er det som tramper på min bru?" (la du merke til spørsmålstegnet INNI anførselstegnet...hehe)

Klems :)

Lise sa...

Hehe, siden jeg registrerte siden i juli var det kanskje på tide å begynne å skrive noe her :) Om mitt fantastiske og spennende liv... Jeg ser du har plukka opp litt nyttig informasjon allerede ;)

Spørsmålstegn inni anførselstegn er bra! Husker også at det skal være komma etter en leddsetning i en helsetning hvis leddsetningen er først! Så flinke vi har blitt i norsk!

Og førstehjelp! Du var kjempeflink idag!! :)