søndag, februar 04, 2007

Enda en fantastisk helg :)

Så utrolig sinnsykt fantastisk deilig å ha Christopher hjemme i helga :) Han kom med toget på fredag og var hjemme her i 12-tida på kvelden... Han var veldig sliten etter å ha løpt 12 kilometer og så sitte 8 timer på toget, stakkar... Vi så litt på film, men gikk og la oss ganske fort...

På lørdagen var vi på Storo og handla. Det var salg på Boys of Europe så Christopher kjøpte noen nye klær... :) Etterpå dro vi hjem og spiste biff og så på film. Veldig koselig :)

I dag har jeg bakt boller og Christopher har fiksa et eller annet på pcn...Vi så på film og spiste middag, og da var klokka allerede blitt så mye at Christopher måtte dra... Vi kjørte til Gardermoen, men klarte faktisk å glemme å kjøre av veien fordi vi snakka om et eller annet... Hehe, oppdaga det fort og kjørte av på neste avkjøring :)

Veldig trist å si hade, men jeg håper han kan komme hjem igjen om to uker... Bare så dumt at det er så ekstremt dyrt å fly... Denne gangen kosta det 1400 kr en vei... Men det var absolutt verdt det og jeg betaler det gjerne igjen for at han skal komme hjem :)

Ingen kommentarer: