onsdag, februar 14, 2007

Jobb

Jaa... Så har jeg plutselig jobb... Merkelige greier... Men mandag begynner jeg på Kiwi i Storgata... Ikke at jeg egentlig gleder meg sånn veldig... Har egentlig masse å gjøre og ikke tid til å jobbe, menmen... Får prøve og se hvordan det går, om det er mulig å kombinere det :)

Var med Gine og Espen på Peppes og spiste idag... Veldig snilt av dem å ta meg med! :) Men når man ikke har mulighet til å snakke/være med kjæresten sin på valentinsdagen så anbefaler jeg egentlig ikke å dra ut... Alle steder er fulle av nyforelska par som bare sitter og duller med hverandre... Fikk en liten klump i halsen da ja... *sukk* Men det var jo litt koselig da, og veldig god pizza! :)

Jeg er egentlig litt forvirra nå og i et merkelig humør... Alt bare skjedde så fort og plutselig har jeg jobb uten å egentlig vite om jeg vil ha det... :S Men det tar vel bare litt tid å venne seg til tanken... Hehe.... Tusen takk for at du fiksa jobb til meg Gine :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

gratulerer med jobb, jenta mi. :)

Lise sa...

Takk mamma :)

Anonym sa...

Heisann! Kiwi-dama!
Kjempebra!! 9na

Anonym sa...

Grattis med jobb Lise. Jeg kan trøste deg med at min valentines-day var ikke noe å hoppe i taket av. Jeg satt barnevakt for et par som skulle ut og spise. Kvelden var jo på alle måter koselig, for jeg spilte spill med han eldste. Men jeg håper neste valentines-day er mere kjærlighetspreget for meg personlig. Hehe. Lykke til på jobb!! Går nok veldig bra.
Ps kanskje vi kunne tatt en tur på kino snart :)

Lise sa...

Takktakk :)

Moll: Nei, det er ikke alltid like koselig med valentinsdag... Jeg syns vi skal ta den kinoturen snart da! Bare å bestemme en dag som passer for alle, jeg betaler ;)