mandag, september 24, 2007

Tagget

For lenge siden ble jeg tikka av Kristine og nå ble jeg tagget av 9na, så da er det vel på tide å gjøre noe med det. Her er reglene:

1. Link to your tagger and post rules
2. Share 7 facts about yourself, some random and some weird
3. Tag 7 people at the end of post and list their names
4. Let them know they were tagged by a comment on their blog

1. Da jeg ble født (14 dager for sent og 4,5 kg tung) hadde jeg navlestrengen rundt halsen... Da de endelig fikk meg ut ble jeg lagt i kuvøse, fordi de trodde jeg hadde hjertefeil. Da jeg kom ut av kuvøsen fikk jeg en sånn hoftepute, fordi de trodde jeg hadde hoftefeil... Jeg har innimellom lurt på om det egentlig var meninga at jeg skulle komme helskinnet fra dette...

2. Da jeg var liten hadde jeg noen talefeil før jeg lærte meg å snakke helt rent. Jeg sa "komfri" istedenfor "pomfri" og "karkar" istedenfor "farfar". Jeg kunne ikke si "S", og det sleit jeg lenge med siden jeg heter Lise. Til slutt ble det så irriterende at jeg sa ifra til mamma at hun MÅTTE lære meg det. Og da lærte hun meg det.

3. Jeg har alltid vært glad i spill og visste ikke at det het "Vri Åtter" og ikke "Bri Åtter" før jeg var ganske gammel. Tror ikke jeg hørte forskjellen... I hvertfall kalte jeg det "Bri Åtter" lenge, og hver gang jeg fikk en åtter sa jeg "der fikk jeg en brier". I barnehagen ble jeg alltid satt til å pusle ferdig puslespill og rydde opp i spillene, en jobb jeg elsket :) Jeg er fortsatt veldig glad i både spill og puslespill.

4. En gang rundt juletider da vi bodde i Sør-Tverrfjord hadde mamma og pappa besøk av noen venner. Sent på kvelden skulle jeg og Helge legge oss, og vi la oss på rommet til mamma og pappa. Siden det snart var jul hadde vi kjøpt en hel eske med mandariner (det var jo ikke så lett å få tak i sånt der...) og denne skulle vi ha i hele jula... Men jeg og Helge ble sittende oppe og spise mandariner og spille inn et egetprodusert "radioprogram" på kasett til langt på natt... Da mamma kom inn senere var hele eska med mandariner tom, det var skall overalt, og jeg og Helge satt midt i senga, og skjønte vel da at det vi hadde gjort ikke var så lurt... Det mest fantastiske av alt var at de ikke ble sure :) Gjort er gjort og spist er spist, og vi gjør ikke DET igjen ;)

5. Helt siden jeg var liten har jeg hatt problemer med å gå på doer jeg ikke kjenner... Det var problematisk spesielt på båtturene til Øksfjord og i campingbilen. Det var fordi de doene ikke var helt like som den vi hadde hjemme. Jeg liker fortsatt ikke å gå på do på offentlige steder, eller steder jeg ikke kjenner så godt. Tilogmed her hjemme setter jeg på vannkrana når jeg går på do hvis det er noen hjemme...

6. Jeg liker ikke å gå alene fra skolen... Jeg syns det virker så kjipt. På barneskolen tok jeg bussen både en og to holdeplasser lengere bort bare for å ha følge i 2 minutter og så måtte gå minst 20 minutter ekstra for å komme hjem. Nå tar jeg nesten alltid følge med noen, enten til trikken eller til t-banen, det er liksom det samme om jeg må gå litt ekstra, bare jeg slipper å gå alene :P

7. ... Og... Jeg savner Sør-Tverrfjord... Jeg savner menneskene der... Jeg savner lufta... Jeg savner den rolige stemninga... Jeg kunne på ingen måte tenke meg å bo der nå, men jeg skulle ønske jeg kunne besøke stedet og treffe menneskene oftere :)


Jepp... Det var 7 uinteressante fakta om meg... Men dette er jo en blogg for spesielt interesserte! Og de jeg tagger er: Gine, Cathrine, Preben, Tor, Runa Mari, Skybert og Skybertine!

9 kommentarer:

Anonym sa...

He he, her var det mye kjent ja....
fikk nesten tårer i øynene jeg. Glad i deg jenta mi.
Hilsen mamma

9na sa...

Her var det mye nytt for meg, da, og koselige greier! Og sånn har jeg det med doer også...

Anonym sa...

Thanks for your personal marvelous posting! I genuinely enjoyed reading it,
you might be a great author.I will remember to bookmark your blog and definitely will come back sometime
soon. I want to encourage yourself to continue your great writing, have a
nice evening!

Look at my homepage; catahoula bulldog

Anonym sa...

Terrific work! That is the kind of info that should be shared around the
net. Shame on Google for now not positioning this post higher!
Come on over and talk over with my site . Thanks =)

My blog post recommended for kids

Anonym sa...

I have been browsing on-line greater than three hours nowadays,
yet I never found any attention-grabbing article like yours.
It's pretty value sufficient for me. In my view, if all website owners and bloggers made excellent content as you did, the net will probably be much more useful than ever before.

Have a look at my blog garbage disposer

Anonym sa...

Its like you read my mind! You appear to know so much about this, like you wrote the book in it or something.

I think that you can do with some pics to drive the message home a little bit, but instead of
that, this is magnificent blog. A fantastic read.
I'll definitely be back.

My webpage: garbage disposal

Anonym sa...

I savour, lead to I discovered exactly what I used to be looking
for. You've ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

my page :: mazda rx8 for sale in nj

Anonym sa...

I savour, lead to I discovered exactly what I used to
be looking for. You've ended my four day long hunt! God Bless you man. Have a nice day. Bye

Also visit my page ... mazda rx8 for sale in nj

Anonym sa...

always i used to read smaller articles which
as well clear their motive, and that is also happening with this paragraph which I am reading at this
time.

Stop by my blog; mazda rx 8 review