mandag, desember 03, 2007

Harrytur :P

Da Gine tok lappen var hun så heldig å få gratisbilletter til "svenskebåten", fra Sandefjord til Strømstad. Vi benytter oss jo av alt som er gratis så da måtte vi jo ta denne turen, selvom det sikkert hadde vært nesten like raskt å kjøre til Strømstad som til Sandefjord :P Gine skulle "lære" å kjøre ombord i båt og det klarte hun kjempebra!

:)
På vei til Strømstad reiste vi med MS Bohus. Vi følte oss ikke helt hjemme (jeg hadde ikke trodd at det skulle være sååååå høy harryfaktor), men heldigvis hadde vi hverandre :P Det var endel bølger og maaaaaange som var sjøsyke! Vi var i taxfreen og handla, var litt ute på dekk og etterpå satte vi oss inne på et spisested. Der var det mange rundt som satt og var grønne i ansiktet... Jeg kan ikke høre, se eller lukte at noen kaster opp, for da kaster jeg opp selv med en gang, så jeg gjorde det jeg kunne for å fokusere på andre ting. Men vi overlevde båtturen uten sjøsyke og kjørte i land i det store utland, Sverige.

Ombord i båten :)


Det blåste friskt...

Og gynga veldig... Heldigvis ble vi ikke dårlige.
Vi kjørte litt rundt omkring, var jo ikke kjent i det hele tatt... Etter å ha kjørt gjennom "sentrum" endte vi opp der vi starta, ved kaia, der vi fant en passe fin restaurant :) Vi spiste pizza som var veldig god og veldig stor så vi ble stappmette! Etterpå spiste Gine og jeg dessert :) Vi var en tur innom Statoil og hilste på støvsugern og så kjørte vi til kaia igjen for å vente på båten. Vi hørte på musikk og tenkte ikke på at det trakk endel batteri... Plutselig stoppa musikken og vips, bilen ville ikke starte... Christopher løp og henta en jumpstarter og vi rakk akkurat å kjøre inn i båten når det ble vår tur... Flaks :)

Noen fikk en øl i bilen og ble veldig glad... :)
På pizzastedet
:)
Da vi var kommet inn i båten MS Viking, stilte vi oss i kø for å komme inn i baren. Bak oss sto det noen utrolig frekke mennesker i 50-åra og snakket om at her var det 23- og 25-års aldersgrense, og at vi ikke kom til å komme inn på grunn av at vi var for fulle!! Vi som ikke hadde drukket engang! Jeg ble VELDIG provosert, og da vi kom til inngangen var det bare 20-årsgrense og vi kom inn alle sammen. Det var mye bedre plass i baren på denne båten og vi slappet av med noe å drikke. Det ble noen flere turer i taxfreen også :) Heldigvis startet bilen på vei ut av båten og vi kunne fortsette på den lange bilturen hjem...

Color Line Spesial
Og alkoholfri San Francisco
Gine beskytter hodet gjennom Hanekleivtunnelen, sånn for sikkerhetsskyld ;P

Da vi endelig var hjemme måtte vi jo smake litt på varene, og vi ble sittende oppe til langt på natt. Jeg og Gine spilte kort og Christopher og Espen spilte xbox :)

I dag kan vi forøvrig lese i VG at det blir skjenkestopp på Color-Line ferga MS Bohus... :P Det er ikke på grunn av oss i hvertfall :)

Ingen kommentarer: