fredag, januar 25, 2008

Storylinen er i gang!

Denne uka begynte vi med storyline. Elevene har vært veldig aktive, laget hus og mennesker på mandag og presenterte de på tirsdag. Da kom det også et oppslag på Fyllesvingens oppslagstavle; kildesortering skulle innføres i gata! Elevene fikk en innføring i hva kildesortering er og satte i gang med å utforme sitt forslag gruppevis om hvordan kildesorteringen i Fyllesvingen skulle foregå.

Onsdag fikk klassen i oppdrag å resirkulere papir. Forrige uke rev vi opp masse brukt papir, og dette har ligget i bløtt en uke. Så ble det kjørt i blendere og deretter presset flatt til papir.

Torsdag var det et nytt ark på oppslagstavlen; en talentkonkurranse er i gang! Gruppene fikk trekke hver sin cd og satte i gang med å lage en rap som måtte inneholde ti ord om miljø.

I dag var det borettslagsmøte, og elevene ble enige om hvordan kildesorteringen i gata skal foregå, og hvordan de forskjellige søppelbeholderne skulle se ut. Dette ble klistret opp i gata og elevene fikk fortsette å lage rap.

Har fått tilbakemeldinger på at de syns det er veldig morro! Og siden ingen av de leser denne bloggen kan jeg avsløre at det på mandag kommer til å flytte inn en ny familie i gata, i et hus som har vært til salgs og som alle har lurt på hvem som skal bo i. Det er en familie på tre, som har tre forskjellige dialekter... Så er det opp til meg å gå nærmere inn på hva dialekter er. Tirsdag vil det komme krav om søppelkvotering så da får elevene teste sine matematiske kunnskaper... Morro? Ja, men mye arbeid så det er veldig deilig at det nå er helg...! :)

Ingen kommentarer: