fredag, mai 30, 2008

Eksamenstid og roadtrip til Skjåk ++

Jepp, nå er det eksamenstid igjen... Jeg har allerede levert naturfagmappa og har da igjen naturfag muntlig og norskmappa. En veldig rolig eksamensperiode i forhold til fjorårets, der jeg hadde 5 eksamener på 5 uker...! Meeen det fører også til at jeg tar det veeeldig med ro i år... Er kanskje litt for rolig? For her går det ikke fort i lesinga, for å si det sånn! Skal ha en timeslang muntlig i naturfag om en uke, på torsdag... Jeg BURDE vel egentlig stresse litt...!

Men isteden for å lese gjør jeg egentlig alt mulig annet... I forrige uke skulle søstern besøke ei venninne i Skjåk... Så rakk hun akkurat ikke bussen fordi pappa jobbet sent osv, så da tenkte jeg at jeg kunne kjøre henne. Jeg spurte mamma hvor det var sånn ca, altså hvor nærmeste sted jeg visste om i nærheten var... Og hun sa Otta, og jeg søkte på nettet på buss fra Gardermoen til Otta som skulle ta ca 3 timer eller noe sånt... Det er ikke så langt, tenkte jeg :) Hehe... Der tok jeg feil... Men jeg dro i hvertfall hjem til Odalen, noe som tar ca 1 time og 15 min, hentet søstern og bytta bil, og dro mot Hamar. Vi skjønte etterhvert hvordan vi skulle stille inn GPS'en også, og da fikk jeg meg et lite sjokk... For det var ganske langt, og i følge den skulle vi være framme ca 2.30. Det var sent tenkte jeg, men vi var jo allerede på vei :)

GPS'en viste vei :)
Vi stoppet og kjøpte litt godteri, og da vi kom til Moelv var vi innom Kiwi for å hilse på Marius som jeg ble kjent med på Kiwiaden. Så suste vi videre og da vi endelig nærmet oss Otta tenkte vi at det ikke var langt igjen... Der begynte plutselig GPS'en å snakke også, og den snakka høyt! Så vi skvatt ganske hardt og kjørte nesten av veien :P Men der skulle vi altså ta av mot Stryn. Og da var det enda over 1 time igjen....! Hehehe... Vi kjørte forbi et skilt til Flåklypa og det syns vi var litt gøy da :) Astrid prøvde å ta bilde av fjellet, men det var ikke så lett i mørket og tåka. Da vi endelig var framme fikk jeg tilbud om å sove der noen timer, men jeg var fast bestemt på å kjøre videre. Mamman til venninna til Astrid sa at det ikke var noen fartsbokser på vei tilbake før etter Otta, så da var det bare å kjøre på. Og det gjorde jeg :)

Vi kjøpte noe godteri som vi ble veldig grønne på tunga av :P
Prøver å følge med på veien :P
Halv 6 var jeg tilbake på Lillehammer. Der fylte jeg bensin og la meg til å sove ca 10 min i bilen.. Før jeg ble vekka av Marius som skulle på jobb og stakk en tur innom Statoilen for å si hei igjen. Så var det bare å begynne på hjemturen, senga frista mer enn sovepose i bilen, så jeg tenkte det var greit å prøve å komme seg hjem så fort som mulig. Ca kl 9 var jeg hjemme igjen, etter 14 timer ute på veien. Det var litt lengere enn jeg hadde trodd, men vi hadde det veldig gøy, jeg og Astrid da :) Etter noen dager med eksamensjobbing var det fint med en roadtrip, og jeg elsker jo å kjøre bil :)

I helga dro jeg og Christopher på hyttetur, og vi var blant annet en tur innom Catharina! Det var veldig koselig å se henne igjen og hun begynner å få ganske stor gravid mage nå :) Jeg fikk se på babytøyet hun har fått hittil og da fikk jeg skikkelig lyst på baby jeg også!! Men jeg får vel vente noen år... Ellers spilte vi badminton og spiste biff og så på Livet med Larkin på hytta :) Litt tid til eksamenslesing ble det også.

Mandag var jeg hjemme hos mamma og pappa en tur, måtte bytte bil igjen :) Først var jeg innom skolen til mamma og så på elevene hennes opptre, og de var kjempeflinke! Så møtte jeg Hilde og lille Ida på Caferiet, og det var kjempekoselig å se de igjen :) Ida er 10 mnd nå, og er et skikklig sjarmtroll, så da fikk jeg jo bare enda mer lyst på baby ;) På vei hjem henta jeg Astrid på skolen, og vi spilte masse badminton :) Jeg hjalp pappa med å levere en bil på verksted, og til middag serverte mamma fiskeboller!! På kvelden dro jeg, mamma, Ingrid, Astrid og Fant til Kongsvinger i Helges lille Nissan, for å hente pappa. Det ble ganske trangt, men veldig koselig da :) Vi var innom Kiwi, og Astrid hadde Kiwiadejakken min på seg og ble nok stirra litt ekstra på :) Hun har i tillegg fått dilla på Kiwisangen så jeg tror hun kommer til å begynne å jobbe på Kiwi når hun blir 16 ;) Utpå natta dro jeg hjem til Oslo igjen, etter en kjempekoselig tur til Odalen :)

Ellers har det blitt litt grilling og sånn med Gine og Espen, vi har feira 17.mai i snøvær og jeg har ikke jobba på Kiwi siden 18.mai, da vi rydda ned hele butikken for oppussing. 4. juni åpner vi igjen og da håper jeg butikken er kjempefin!! Jeg har altså gjort mye annet enn å lese, men nå er det jo bare en uke igjen så da får jeg vel begynne å stresse litt :)

Ha en fin helg!! :)

2 kommentarer:

9na sa...

Lykke til med examen... Krysser fingre og tær...

Catta sa...

Herlig bilde av deg!!! HAHA ;D

Lykke til med eksamen!