søndag, mai 18, 2008

SuperKiwiaden!!

Da jeg begynte på Kiwi sa sjefen at han hadde meldt meg på Kiwiaden. Jeg hadde ikke peiling på hva det var men regna med at det var en jobbsamling av noe slag. Ikke i mine villeste drømmer kunne jeg tenkt meg at det skulle bli noe av det kuleste jeg har opplevd på ett døgn. Jeg var litt fram og tilbake om jeg skulle bli med, jeg visste jo ikke hva det var en gang, hørte noe om noe overnatting og muligens noe festing, men nå er jeg bare så sinnsykt glad for at jeg ble med!!!

Åkei, søndag for en uke siden (pinsen) dro jeg altså på Kiwiaden. Vi fra Kiwi Storgata møtte opp utenfor butikken på mårran, der vi ble henta med buss. Vi kjørte og plukka opp noen flere Kiwiansatte fra andre butikker før vi satte snuta mot Brunstad Conference Center, et av Nordens største konferansesentere, bygd på dugnad (i følge Åsleik Engmark) av Smiths venner. Vi satte på Kiwisangen for full guffe og det ble skikkelig godstemning i bussen. Etter at vi hadde kjørt et stykke stoppa vi på en rasteplass sammen med en haug med andre Kiwibusser, der vi fikk servert frokost! Jeg var over meg av begeistring, dette hadde jeg ikke venta!! Jeg skulle bare visst... Hehe...

Gratis frokost! Wee!
Snart framme!!
Etter et par timers kjøring var vi framme. Hele stedet var gigantisk, tett i tett med små hus, akkurat som en liten by. Gatene hadde fått navn som "Broccolihøyden", "Garantiveien" osv. Vi fikk utlevert identitetsbånd og drikkebonger i tillegg til kart og praktisk info. Vi var 4 jenter som skulle bo i samme leilighet AB03, og den var kjempefin!!! På bordet lå det seigmenn og annet snacks og i sofaen lå det grønne Kiwi-hettejakker til alle. På soverommet var det redd opp i sengetøy som det var bilde av frukt og grønnsaker på og det sto "5 om dagen" og "6 om natten" på det. Dette fikk vi ta med oss hjem :) Utenfor kom det en ismann syklende og vi brukte hver vår isbong og fikk oss en is hver som vi nøt på verandaen i det fantastiske været. Det kom hele tiden Kiwiansatte gående forbi, mange vi ikke kjente, men også noen vi kjenner fra Kiwifester i Oslo, og så møtte vi moren til ei som gikk i klassen min på barneskolen, og ei som gikk i klassen til Gine, begge fra Kiwi på Skarnes. Alle gikk rundt med de grønne jakkene og vi følte oss virkelig satt pris på. På stranda var det diverse aktiviteter i gang, og det sto boder med gratis frukt og grønt og drikke rundt omkring. Vi gikk rundt og forsynte oss og hilste på andre Kiwiansatte mens vi ventet på at alle de 4200 skulle komme fram til BCC.

Snacks!
Sengetøy!
Gratis frukt! Her var det bare å "gå bananas"!
Det var klart for åpningsshowet. Antrekk: Grønne jakker. Det hele startet med et show der region- og distriktssjefene danset til en remix av Kiwisangen! Noen av disse begynner å dra på åra og derfor var det ekstra kult at de lagde en sånn ungdommelig greie ut av det. Det fortsatte med at Kiwisjefen Burud hadde et kjempekort foredrag om Kiwi - hvor vi er i dag og hvor vi skal være i 2012 som er da vi skal nå målet om å bli "størst". Foredraget var krydret med diverse videoklipp der Robert Stoltenberg i sine mange figurer viste hvordan vi skal ha det (men kanskje enda mer hvordan vi ikke skal ha det) på Kiwi. Veldig morsomt var det i hvertfall :) Det har gått rykter om at Jahn Teigen skulle komme, ettersom det er han som synger Kiwisangen, og etter foredraget kom han og sang Kiwisangen og en hel masse andre gamle Jahn Teigen-slagere. Det ble utrolig bra stemning! Åsleik Engmark var konfransier og han var veldig morsom :) Etterpå kom Team Antonsen og lagde liv, blant annet leste Atle opp en Kiwigaranti mens han ble kastet druer på, slått egg i hodet på og piska bak med en purre. Mora hans hadde også laget en sang som vi skulle synge sammen... Hehe... Jeg elsker Team Antonsen og syns selvfølgelig dette var utrolig gøy. Vi fikk også servert lunsj, spekemat, og fikk så mye drikke vi ville ha av alle Smiths venner som løp rundt og ordnet opp for oss. Lunsjen ble servert i eske og var veldig god :)

Åpningsshow med sjefene!
Jahn Teigen så litt Jesus-aktig ut med lagt hår og skjegg...
Atle Antonsen får gjennomgå...
Same som snakker først høyt og så lavt svarer på spørsmål om hva han liker med Kiwi
Lunsj servert i eske :)
Her spises det lunsj på rekke og rad :)
Etterpå gikk vi ut og skulle lage Kiwilogo. Med alle de 4200 ansatte som hadde møtt opp tok det litt tid å organisere hele greia, men etter nærmere en time var vi ferdige. Vi sto inni Kiwi-bokstavene og ble filma mens vi gjorde diverse bevegelser osv. Et helikopter filmet det hele. Dette kommer som reklame på TV etterhvert så følg med! Kanskje du ser meg, jeg sto omtrent midt inni K'en ;P


4200 grønnkledde Kiwiansatte er klare for å lage logo!
På vei inn i Kiwilogoen!Etter reklamelaging hoppet vi i dusjen en etter en og gjorde oss klare for kvelden. Antrekk: Pent. Vi fikk champagne og sto og småpratet litt før vi kom inn i salen igjen. Der ble årets Kiwibutikk kåret, som ble Kiwi Waldemar Thranesgate fra Oslofjord 2, samme region som oss :) Da dukket Glam opp og sang We are the Champion og det ble skikkelig liv i salen nok en gang. Etterhvert ble det loddet ut to sykler, to reisegavekort og to scootere. Så dukket Tommy Steine opp og hadde show og sang, og vi fikk servert middag i eske :) Forret var noe rekegreier og hovedrett var forskjellig kjøtt og bakt potet med tilbehør og vin til. Til dessert fikk vi kake :)

Det var på tide å begynne å bruke drikkebongene sine. Vi fikk utdelt 7 hver + at vi delte de som ble til overs etter de som ikke møtte opp, så vi hadde nok!! På scenen entret Madcon, og da ble det skikkelig liv! Vi sto på stolene og dansa og sang og koste oss skikkelig! Jeg tenkte "kult, de har til og med fått Madcon hit!", men det stoppet ikke der. På scenen dukket også Kurt Nilsen opp! Veldig kult å se han nok en gang. Vi var litt slitne og skulle ha mer å drikke og endte derfor opp utenfor salen med noen folk vi ble kjent med. I ettertid fikk vi høre at Erik og Kriss og Dance with a stranger også hadde vært på scenen, men det fikk vi altså ikke med oss. Men vi hadde det utrolig gøy med de vi så uansett :)

Madcon lagde liv!
Kurt Nilsen!
Jeg og Gine hadde det kjempegøy! Bak oss står sjefen og danser ;)
Vi endte til slutt opp i leiligehetene, var litt fram og tilbake hos hverandre, og spilte kort og prata. Vi ville bade, men vaktene stoppet oss. Kanskje like greit :) Jeg ble kjent med en i fra Kiwi i Moelv og vi satt oppe til kl 6 og bare prata og spiste jordbær. Tida gikk utrolig fort, men da var tiden inne for å legge seg for min del i hvertfall. I leiligheten vår hadde ei jente stikki over til gutta og en av gutta hadde kommet til oss.. Hehe.. Alle sov søtt da jeg gikk og la meg kl 6.

Trøøøøtt Lise slapper av på sofaen :)
Kl 8 fikk vi frokosten servert på døra, så da var det bare å stå opp igjen :) Vi fikk rundstykker og egg og yoghurt og juice og alt man kan ønske seg, men ingen av oss hadde særlig matlyst så tidlig på mårran. Kl 10 var det avslutning i den store salen igjen. Der dukket Postgirobygget opp! Veldig gøy å se Postgirobygget men litt synd at det skulle være så tidlig på mårran da alle var trøtte og slitne. Men det ble litt liv likevel :) Burud avsluttet det hele med å ta salto på scenen og alle sto og klappa og det ble god stemning enda alle var trøtte. Og alle var enige om at dette har vært helt utrolig fantastisk!!!!!! Det blir nok ikke SuperKiwiade hvert år, men hvis vi når målet innen 2012 lovet Burud at da skulle det arrangeres SuperKiwiade for alle ansatte en gang til! Bare så synd at jeg nok er i en annen jobb da... Men likevel, dette har vært utrolig kult! Jeg er dødsheldig som fikk lov til å oppleve det, helt gratis!!! Tusen tusen takk Burud og alle dere andre som har stått på for å lage denne fantastiske festen til oss!!! :D

Postgirobygget!
(Vel hjemme var det bare å sette seg ned å skrive eksamen for full guffe. Jeg hadde eksamensinnlevering dagen etter, tirsdagen, og det ble mildt sagt stressende. MEN det var absolutt verdt å bli med på Kiwiaden, uansett hvilket resultat jeg måtte få på eksamen :)

7 kommentarer:

Anonym sa...

dette må ha vært litt av en tur. Eksamen går nok bra
likevel!
hilsen mamma

Lise sa...

Hehe, vi får håpe det ;) Det var en dødsbra tur!!! :D

Gine sa...

Det der var nok det desidert beste og mest opplevelsesrike døgnet i hele mitt liv!! Det var så konge!!! :D :D

Anonym sa...

Så utrolig moro ut:) Eksamen er eksamen, ikke noe vits å stresse med det! ;) Hehe..

Anonym sa...

Wow. Nå skjønner jeg hva du mente med at du var litt trøtt. Hehe. Men den turen så virkelig ut som den var verdt det. SKulle ønske jeg jobba i Kiwi jeg...! Driiiiiit bra :)

Anonym sa...

Var Digg!!!! Til og med å lage den nøkkelhulsmerk logo'en VAR RÅÅÅ ca 8,000 tusn kiwianere :D:D Digger Denne kiwiAden <3 eg var med på :D

Anonym sa...

You're able to juice extractor demo proper ahead of taking in your drink. A US Treasury Bond pays a lower yield because chances of getting afflicted by gout. Just wondering if you had any comments on timing? People with any chronic disorder may also not be as stress free for me as a human, food isn't just about putting larger fruit in the juice extractor demor and after they
consumed orange juice extractor demo.

my homepage ... bestjuicershere.com