fredag, august 08, 2008

Geocaching news

Hvis noen følger med på geocachingstats-tingen på siden her så har de kanskje sett at jeg har funnet endel flere cacher? :) Jeg og Christopher var ute og spiste på onsdag og etterpå dro vi og fant den cachen vi ikke fant sist, på Grefsen kirke. Endelig var det jeg som fant den først og oppi den lå det en travel bug!!! Det er en sånn ting med et nummer og dermed kan man finne ut hvor den har vært! Den jeg fant het Schnuffi og var opprinnelig fra Tyskland, men hadde vært både i Belgia og Kanariøyene før den kom til Norge! Jeg tok den med meg hjem og tenkte å legge den ut igjen dagen etter, altså igår.

Min første Travel Bug!
Siden Christopher fant 14 cacher i Fredrikstad ligger han litt foran meg, og derfor bestemte jeg meg for å dra ut på en real cachetur igår. Jeg plotta inn 16 steder på GPSen og har laga meg en egen geocachingbok der jeg har skrevet opp hint og sånn :) Jeg brukte endel tid på å planlegge ruta, og så la jeg i vei på sykkel sånn rundt halv 7 på kvelden. Første stopp var Grefsen Folkesanatorium, men der var det så utrolig mye folk, eller gomper, som de kaller det på "geocachingspråket". Man prøver jo å ikke vekke så mye oppmerksomhet, og da ble det litt vanskelig å lete i hekken med så mye folk rundt. Etter å ha prøvd å lete diskret en stund ga jeg opp og fortsatte videre, litt mindre gira enn jeg hadde vært. Neste stopp var Grefsen Velhus og der fant jeg den veldig fort! Jeg var innom Haraldsheim, der jeg møtte en annen i samme ærend ;) Og Grefsen stasjon... Så sykla jeg videre til Lillo gård, Bjølsen og oppover i Nydalen, der jeg også fant alle jeg leita etter, enda jeg brukte endel tid på å lete etter noen... Så bar det videre opp langs Akerselva til Brekkekrysset, ved Korsvoll, der jeg fant en, og der plasserte jeg også Travel Bugen :) Så dro jeg nedover igjen og fant noen flere rundt Akerselva, og der fant jeg også en Geocointravelbug med en katt på som nettopp har begynt sin reise :) Siste stopp var ved Rønningen FHS og da hadde jeg sykla 2 mil og funnet tilsammen 12 cacher! :D Veldig gøy å dra rundt med sykkel, men jeg var utrolig sliten etter å ha sykla så mange bakker! :) Jeg hadde egentlig planlagt 3 til, men klokka var blitt 11 og det var for mørkt til å fortsette letinga, så det får jeg ta en annen dag :) Skulle gjerne dratt ut idag også, men det blir isåfall ikke med sykkel ettersom rumpa mi har fått nok etter gårsdagen ;)

Utrolig hva man har i nærmiljøet!
Hilste på endene i Akerselva ved Bjølsen :)
Schnuffi har fått seg et nytt hjem!Miro the Cat, min første Travelbug-coin-ting :)

3 kommentarer:

9na sa...

Heia, du verden som du finner og finner da. Geocacher altså. Tor og jeg er nok litt trege, fant bare to i dag, og en som sikkert henger kjempehøyt oppe som vi må sjekke en gang til når det regner litt mindre... I morgen er det jobb igjen og du begynner snart også?? Lurer stadig på bursdagsgave da..

9na sa...

Fint du fant moreller da ;)

Anonym sa...

Hei Lise ! Har hatt full oppdatering her hos deg , ei stund siden sist.
GPS (leken) deres har æ sansen for, liker veldig godt å farte rundt med sykkel, men da må æ vel lage en Loppa variant her ha ha.
Ser at du har fått med deg Ann cecilies historie, var i begravelsen , det var kjempe trist, men likevel godt å ha vært der.Kjente Ann cecilie veldig godt, å det har vært to grusomme år disse to årene ho har vært syk.
Ellers så må du se innom strikketur, kjenner du noen andre som kunne være interesert i å se akkurat det innlegget , så skjønner du sikkert at æ blir kjempe glad.