onsdag, august 20, 2008

Sliiiten...

Må si det er en ganske stor overgang fra å studere og jobbe et par dager i uka til å jobbe fulltid og etterhvert også kanskje studere deltid... Etter tre dager med planlegging endte mange av lærerne + rektor, inspektør og vaktmester på byen på fredag. Det var veldig veldig koselig!

Dagen etter skulle jeg møte mamma og Astrid på Jessheim for å shoppe litt, og da mamma og pappa inviterte meg ut på kinarestaurant på kvelden, ble jeg med hjem til Odalen. Veldig koselig :) Sent på kvelden dro jeg og Astrid til Oslo, for vi skulle til Sommarland i Bø dagen etter.

Vi klarte å stå opp halv 7 og kjørte avgårde til Sommarland i Bø. Det var overskya og derfor ikke så mange folk der, så vi løp mellom attraksjonene til vi var slitne sånn rundt 5. Da dro vi til Oslo og så hjemover til Odalen med Astrid. Det ble en veldig sen kveld, og jeg skulle jo ha første skoledag med elever dagen etter...

Jeg grua meg veldig til første skoledag, klasserommet fullt av 30 elever, 60 foreldre, noen besteforeldre, noen søsken og to hunder, vel, jeg må si det gikk overraskende bra :) Elevene fant navnene sine på tavla, jeg fikk lest Albert (til stor applaus(!)), vi snakket litt om hva vi skal gjøre på skolen og elevene fikk capser og t-skjorter.

Elevene har nå hatt 3 dager på skolen, og jeg syns de blir flinkere og flinkere :) Jeg for min del blir bare mer og mer sliten, det blir lange dager, mandag var jeg hjemme først ti over 9 på kvelden, i dag ti over 7... I tillegg blir det jobbing hjemme med forberedelser, klipping, retting av lekser osv osv. Men jeg trives likevel veldig bra og jeg gleder meg til elevene kan rutiner og regler, og vi kan begynne å fokusere mer på faglige ting som lese- og skriveopplæring og matematikk! :)

2 kommentarer:

9na sa...

Hmmm det er alltid verst i begynnelsen, vet du, før man får rutiner og sånn. Blir sikkert enklere og roligere etterhvert.. Ellers er jeg enig i at full jobb pluss pluss er litt mye for noen av enhver.

Anonym sa...

Så bra!!!
Det høres så gøy ut å være lærer på orntlig :) Gleder meg til å treffe deg å høre hva dere gjør og sånn. Date snart??
Kanskje en kveld du ikke er så sliten. Du trenger nok all søvn du kan få. Om ikke lenge er det innflyttningsparty hos meg. Da kommer du :) Den er ikke ferdig enda, så vi må vente litt. Men en dag i september blir det nok...! Og så har jeg jo bursdag snart...det blir mange party, og mange sjanser på å treffes :)
Mange klemmer.