søndag, november 16, 2008

Tilbake igjen :)

Etter en lengere timeout er det vel på tide med en oppdatering. Det er to år siden jeg begynte å blogge og jeg kan vel ikke gi meg nå? Veldig koselig at noen har vært innom og etterlyst en oppdatering :)

Siden sist har jeg...

Hatt høstferie. Den tilbrakte jeg hjemme hos mamma og pappa :) Ingrid og Astrid fikk seg marsvin i høstferien og de er kjempesøte! Det er to jenter, den ene er hvit og brun og heter Milkshake, og den andre er bitteliten og brun og heter Tasha. De er kjempesøte!!

9. oktober hadde Christopher bursdag, og det feiret vi med å gå ut og spise og dra på Øystein Sunde-show. Vi hadde det veldig koselig!

12. oktober bestemte jeg og Gine oss for å begynne å trene. Vi ser så lite til hverandre, og fant ut at det jo er en fin mulighet til å treffes og gjøre noe fornuftig. Så vi meldte oss inn på Sats, og nå trener vi 2-3 ganger i uka og trives godt med det :)

19. oktober ble jeg og Gine invitert på Kiwifest! Naveed var så snill og inviterte alle hjem til seg, og der ble det servert eksotisk mat og masse drikke. Veldig morro! :)

I slutten av november måtte det selvfølgelig begynne å snø. Tidlig onsdag morgen lå det et hvitt teppe over Oslo, og gjett hvem som ikke hadde byttet til vinterdekk enda....... Men jeg måtte jo på jobb og siden det var bart på veiene her oppe tenkte jeg at det kom til å gå bra. Og det gikk bra, helt til jeg kom til Stovner... Der var det sinnsykt glatt og da traileren foran meg stoppa, ble jeg stående og spinne med hjulene uten å komme meg noe sted. Jippi... Jeg ringte Yvonne og hun sto i samme køen bare noen biler bak meg, så jeg kunne sitte på med henne, men det var jo fortsatt et problem at bilen min sto midt i veien... Jeg gikk ut og snakket med trailersjåføren, og han var snill og rygget(!) bilen min ganske langt nedi veien der og inn på siden. Så var det bare å forte seg til Yvonne og vi rakk akkurat jobb! Men da skoledagen var over var jeg litt bekymret for hvordan jeg skulle få med meg bilen hjem... Heldigvis er jeg så heldig å ha verdens beste bror, og han stilte opp og hentet meg og kjørte til Odalen for å hente dekk. Så kjørte vi tilbake igjen og han lærte meg å skifte dekk :) Dessverre hadde vi fått med noen dekk med feil dimensjon, men jeg fikk i hvertfall kjørt bilen hjem, og så lånte Helge bilen sin til meg så jeg kunne kjøre til jobb dagen etter! Tusen takk Helge!! :)

Jeg har kjøpt ny sofa! Det ble en hjørnesofa og jeg syns den er veldig fin og god å sitte i :)

På skolen går dagene som før. Vi har startet opp med differensierte grupper i norsk og jeg koser meg med å ha gruppene mine :) De har begynt å lese og jeg syns de er kjempeflinke! Elevene har også blitt kjempeflinke til å gå på tur!! :)

Ellers ser jeg at flere av mine venner i nord har begynt å blogge :) Jeg setter inn linker :)

Ha en fin søndag!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Lise.Lenge siden..Ja som du ser bynner vi å med blogging.Et spm. jeg og mamma ikke finner ut av er hvordan man legger venneliste til bloggen?

Anonym sa...

Hei! Ja no står ikke verden til Påske!He he!Tenk at d ble Blogger av denne gamle skrotten :0)
Men steike morsomt er det.Blitt litt firkanta i øyan de siste dagene.det er mye å finne ut av,men d kommer seg.Artig å lese hva du bedriver.Stå på med skole og jobb!
Ha en fin høst der sør!
Klem fra Wenche!

9na sa...

Heia!!! Fint med innlegg ja... Koselig å høre hvas som skjer... Og det der med å stå midt i veien vet jg alt om! ;)

Turid sa...

Hei på deg Lise, fint at du er her igjen!!
Skjønne at du har hatt rimelig høyt tempo utover høsten , ny i jobb osv. da må en jo frem med prioriteringslista. Må være artig å oppleve fremgang hos dine elever, da føler en at en er på rett spor.
Ha ei fin uke, det sner masse her no.

Som dagene går sa...

Hei Lise!
Koselig å "høre" deg på bloggen igjen. Har sjøl hatt en liten bloggtørke.Det går sånn i rykk og napp. Har vært en dagstur i Oslo, videre i Sandefjord og sist helg i Alta i løpet av litt over en uke så det har vært andre ting å ta seg av. Ser at det går fint på jobb. Vi har fått en god del snø i løpet av de siste dagene. Du får hilse hjemover. Fikk forresten kommentar fra mor.
Klem

Anonym sa...

hEi Lise!:) Gjett hvor vi er nå? Jo på møte på f1!:D hurra?! håper du koser deg der bak meg. Nå skal jeg snart snu meg og spørre om et drops;) julia hilser! stor klem