mandag, januar 12, 2009

Godt nyttår!

Nå er det virkelig på tide med en oppdatering. Siden begynnelsen av desember har det gått i ett...

Vi koste oss masse gjennom hele desember sammen med elevene. I tillegg til julekalenderen hadde vi juleverksted, der vi tovet epler, lagde juletre og snømann på ski. Fredag 12. dro vi til sentrum med julegaver som elevene fikk legge under Frelsesarmeens juletre. Elevene var superflinke til å være rolige på t-banen og nede i sentrum, og vi snakket med vaktene utenfor slottet. Det var stas :) Siste onsdag før ferien hadde vi juleavslutning, med underholdning og pepperkakebaking og det var veldig hyggelig :) Torsdagen fikk elevene godteposer og vi så på film og spilte spill. Siste skoledag før ferien gikk vi i kirka, og det ble en fin avslutning på en koselig adventstid :)

12. desember arrangerte skolen julebord. Jeg var med i julebordkomiteen, så jeg og Yvonne var utkledd som prinsesser, og en av gutta var konge. Vi skulle ta buss nesten en time, så kongen var guide, og vi prinsessene hadde laget quiz som de andre lærerene skulle svare på :) Etterpå ble det utdeling av premier, før vi tok en båt over til Oscarsborg, der vi skulle være. Der ble det fakkeltog og middag og masse koselig prat utover kvelden. Vi sov på hotellet der, og dagen etter spiste vi frokost og dro hjem, noen litt mer trøtte enn andre, hehe :)

22.desember dro jeg hjem til mamma og pappa. Det var veldig hyggelig å komme hjem igjen, og lille julaften fikk vi nye sofaer. Det ble litt stress med å få satt dem opp, men det ble klart til julaften :) Lille julaften spiste vi julegrøt, og det var Astrid som fikk mandelen, og den store marsipangrisen i år. Vi andre fikk smågriser :) Mellom oppsetting av nye sofaer, pyntet vi juletre og så på grevinnen og hovmesteren. På julaften ble det TV-titting, god mat og oppakking av pakker. Det er veldig hyggelig å være samlet med hele familien, det er ikke så ofte vi er sammen alle sammen lenger. Det var masse pakker i år også, og jeg tror alle ble fornøyde :) Til og med Fant, kattene og marsvina hadde fått pakker :) 1.juledag er julens mathøydepunkt, og den fantastiske julefrokosten ble servert. Obligatoriske innslag er krøllsmør, formost, kakao, egg og laks, ost og kjeks i tillegg til masse annet godt. Namnam :) Resten av jula gikk mest til spilling av spill, både på Nintendo Wii, og brettspill. Jeg hadde egentlig tenkt å dra hjem på lørdagen, men siden jeg hadde det så superkoselig ble jeg helt til tirsdag. Tirsdagen var vi også hos dyrlegen med Fant, siden han hadde fått en klobetennelse, men det går heldigvis helt fint med han nå :)

Nyttårsaften ble feiret hos Gine og Espen. Vi spiste kalkun, testet ABBA Singstar og var ute og så på rakettene. Litt skuffende at det ikke var så mange raketter i år, men da slapp vi å fryse i hjel :)

5. januar var alt tilbake til hverdagen igjen. Jobbing og trening tar opp mesteparten av tiden, men det er litt deilig å ha faste rutiner også :) Jeg skal prøve å bli litt flinkere til å blogge oftere, og til å ta mer bilder for det har jeg vært veldig dårlig til dette året.

Håper alle har hatt en like fin juleferie som meg! Godt nyttår! :)

Ingen kommentarer: