onsdag, november 29, 2006

Sør-Tverrfjord...

Jeg kan ikke helt skjønne at folk syns det er så fint å være hjemme alene... Jeg syns det er utrolig kjedelig!! Det blir selvfølgelig ekstra kjedelig når jeg må bruke tida på å lese og skrive oppgaver... Er ikke lenge til norskeksamen, og jeg har ikke heeeelt oversikten over morfologi og syntaks... Heller ikke den skjønnlitterære biten, er ikke ferdig med Lillelord enda... Men den skal jeg bli ferdig med idag!!

Hadde veiledning med en ped.lærer idag , og da snakka vi om aldersblanding og fådelte skoler. Sør-Tverrfjord skole, som jeg gikk på fra 0.-2.klasse, var en fådelt skole. Nå er den dessverre nedlagt, men jeg har mange fine minner fra tida der :) Ble selvfølgelig sittende og se på bilder da jeg kom hjem isteden for å lese... Hehe...

Den fantastiske lille bygda Sør-Tverrfjord.Min første skoledag i 1.klasse, tre elever fra 1.klasse og en fra 3.klasse.17.mai-toget :)

2 kommentarer:

Gine sa...

En gang i løpet av livet, helst i løpet av ganske nær framtid, vil jeg være med til Sør-Tverrfjord!! =)

Lise sa...

Ja det må du! Det hadde vært sååå koselig!! Men ikke for lenge, for da kommer vi til å dø av kjedsomhet! Satser på at vi tar en tur innom Skjervøy og Tromsø på veien jeg ;)