onsdag, februar 28, 2007

En liten oppdatering :)

En uke har gått og jeg har fortsatt ikke fått begynt ordentlig på bacheloroppgaven! :O Huff, nå må jeg skjerpe meg!! Men først må jeg blogge :)

Onsdag i forrige uke var jeg og Gine en liten tur på Storo. Skulle egentlig ikke ha noe, men så var det DVD-salg på Elkjøp... Hehe... Jeg leverte inn kameraet mitt siden det er ødelagt... Håper jeg snart får det tilbake!! Er helt avhengig av kamera... Rakk akkurat ikke bussen så tok trikken og gikk trappa... Det var sinnsykt kaldt!!! Kommer IKKE til å gjøre det igjen på en stund. Da jeg kom hjem ringte jeg mamma og sutret om bacheloroppgaven. Hun prøvde så godt hun kunne å oppmuntre meg og vi kom til slutt fram til en slags problemstilling... :)

Torsdag var jeg på skolen og hadde veiledning med mattelærern... Ikke det at jeg hadde så mye å få veiledning på, men det er obligatorisk. Han prøvde så godt han kunne men jeg ble ikke så veldig mye klokere... Kan det ha noe med min innstilling til denne oppgaven å gjøre? Jeg tror kanskje det... 4 studiepoeng for en bacheloroppgave er ikke akkurat til å hoppe i taket av. Da halvtimen med obligatorisk veiledning var over måtte jeg takke for meg og forte meg til Kiwi. Jeg grua meg litt til å jobbe uten Gine, men det gikk veldig bra og alle var snille med meg :) På vei hjem traff jeg min flerkulturelle venn som bor rett ved meg... Han er fra det store landet Utlandet og jobber på ICA et eller annet sted i Oslo. Vi har blitt kjent fordi vi av og til venter på bussen sammen :) Denne gangen fikk jeg hilse på hans kone (på polsk) og de inviterte meg til å bli med på skitur en eller annen gang. Veldig hyggelig altså!! :)

På fredag kom Christopher hjem (3 timer for sent pga snøkaos). Stakkar han hadde bytta buss og tog flere ganger og var både syk og sliten... Jeg fikk valentinsgave som jeg ble veldig glad for :) Vi sov halve dagen og etterpå dro vi til Nina og Tor (mamman og pappan til Christopher). Vi spiste taco og så på film, kjempekoselig! :)

Lørdagen ble en slapp dag. Christopher henta bobla og var en liten tur på Storo og ellers var vi bare hjemme og slappa av og så på film og sånn... Jeg fikk ny (gammel) pc som fungerer bedre enn den jeg hadde :)

På søndag kjøpte vi TV! En brukt 27" Panasonic widescreen TV med flat skjerm (som jeg kaller flatskjerm men det er det visst ikke :P) Veldig fint å få en TV som fungerer :) Etterpå spiste vi biff også måtte Christopher dra til Jørstadmoen og jeg dro hjem til Odalen.

På mandag var jeg med mamma på skolen og var litt lærer i hennes klasse... Hehe... Var hos tannlegen også og det gikk veldig bra. Ellers har jeg prøvd å komme igang med bacheloroppgaven uten å egentlig få gjort så veldig mye... I dag dro jeg tilbake til Oslo for å levere skattekort og NÅ skal jeg begynne ordentlig på oppgaven :)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Men nå er det virkelig på tide å komme igang da.... :D hilsen mamma!

Lise sa...

Hehe, jada jada ;)

Anonym sa...

Stå på med oppgaven Lise og ikke gi deg nå!
9na

Gine sa...

Må få si meg veldig enig i at blogg er mye viktigere enn skoleoppgaver! :D
Og så er jeg veeeldig stolt av at du klarer deg så bra på Kiwi, til og med uten store Sjef-Gine! :D Eeehm, fadder-Gine var det kanskje! ;) Bare synd du ikke får så mye jobbing for tida..

Lise sa...

Jippiiii! Endelig ferdig med oppgaven! Nå er den printa ut og jeg skal snart dra og levere :)

Gine: Ja, dumt jeg ikke får jobba nå... Men sånn blir det når jeg har så mye å drive med... :/