søndag, mars 04, 2007

Ferdig med bacheloroppgaven!

Endelig ferdig med bacheloroppgaven!! Onsdag og torsdag gikk med til å skrive og torsdag kveld var jeg drittlei! Da jeg endelig var ferdig sånn i 1-tida på natta fikk jeg selvfølgelig ikke til å lage automatisk innholdsfortegnelse, som er et IKT-krav... Har jeg møtt opp på IKT-undervisning i år? Nei... Jeg prøvde å engasjere mamma, men hun fikk heller ikke til, så da var det bare å sende en desperat melding til Anette og hun hjalp meg, heldigvis!! :)

Endelig var jeg ferdig og fikk levert på nette, men siden lærerene har litt hardt for det må vi levere 2 papireksemplarer på skolen også. Jeg satte pcn inntil printern så den skulle printe ut... Men neida!! Infrarød-tingen på denne pcn virka visst ikke!! Jeg prøvde med diverse andre pcer, men de hadde ikke office... Det er så typisk!! Sendte melding til Christopher og han ringte meg kl 7 på fredagen og hjalp meg med å finne kabel og installere noe greier så jeg fikk printa ut... Så heldig jeg er som har både kjæreste, familie og venner som hjelper meg!! Tusen takk :)

Jeg fikk levert før kl 12 og det var deilig å være ferdig... Veldig usikker på om det kommer til å gå så bra, men jeg har i hvertfall prøvd :) Var på tur til hindutempelet i Slemmestad og da er jeg ferdig med alle de obligatoriske turene i KRL :) Det var ikke like bra som moskébesøket, men helt greit. Da jeg var på Storo og venta på bussen ringte Christopher meg og han var rett rundt hjørnet! :)

Vi har hatt en slapp helg, sett på TV og film og spist masse god mat :) Veldig fint at Christopher kan komme oftere hjem nå! :) Men nå er han tilbake på Jørstadmoen igjen og jeg sitter her alene og kjeder meg... Imårra er det førpraksismøte så jeg får vel gå og legge meg snart...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med ferdig oppgave! 9na

Anonym sa...

E må sei det e godt at mi endeli e ferdige me denna oppgaven! :)

Lise sa...

Ja det var godt å bli ferdig!! :) Tusen takk for hjelpen Anette!