torsdag, mars 08, 2007

Oppdatering igjen :)

Mandag var det førpraksismøte. Etterpå dro jeg til Elkjøp og henta kameraet mitt. Det var hovedkortet som hadde gått så da fikk jeg det på garantien :D Men det båndet som henger på kameraet hadde de tatt av og det fikk jeg ikke igjen, fordi han jeg leverte det til hadde glemt å skrive at det hang på... Irriterende! Men han jeg snakka med skulle lage sak ut av det, så da får jeg det igjen etterhvert håper jeg! Jeg har lenge ønska meg Nintendo DS etter å ha spilt på Ingrid og Astrid sine, og siden de var på tilbud kjøpte jeg en rosa en!!

Den er veldig søt :)
Det ble Bambi også da hun fikk rosa halsbånd av meg :)På tirsdag hadde jeg lang dag på skolen og var ikke hjemme før litt over 6... Etterpå slappa jeg av og spilte Nintendo... Hehe :) Natt til onsdag våkna jeg av et forferdelig bråk. Da hadde Bambi klart å rive ned buret til Pusetatten, og det var burdeler og møkk og mat overalt... Jeg hadde ikke på meg linser, men fant etterhvert Pusetatten halvveis inni et rør. Stakkar... Men det gikk heldigvis forholdsvis bra med den. Flaks at det skjedde når jeg var hjemme så Bambi ikke rakk å spise den opp!!

På onsdag hadde jeg egentlig også lang dag på skolen, men alle ble enige om å droppe norsken så da dro jeg tidlig hjem :) Slappa av litt også dro jeg og Gine til Storo og handla litt... Etterpå dro vi til Gine og bakte muffins! De ble kjempegode!
I dag har jeg bare vært hjemme og rydda og vaska og slappa av. Formen er ikke helt på topp, har hatt litt feber og sånn. Håper det går over til imårra for da skal jeg jobbe fra 7 til 3... Og så kommer Christopher hjem :)

2 kommentarer:

Gine sa...

Vi må lage nye muffinser en dag! :D De varte så kort!! =P

Lise sa...

Hehe ja!! Da må vi lage dobbelt så mye... Det blir 20 egg det!! Hehe :P