tirsdag, mars 13, 2007

Bykjøring! :)

På fredag kom Christopher hjem. Det er så deilig å ha han hjemme! Jeg var sliten etter å stått opp halv 6 og jobba i 8 timer (Jeg er B-menneske!!). Christopher hadde kjøpt noe nytt høyttaleropplegg og testa det mens jeg slappa av på fanget hans... Bambi kom også og la seg på magen min, og der sovna vi, hehe :) Resten av helga har vi slappa av... Igjen... :)

Nå er praksis i gang og det går forsåvidt helt greit. Veldig tungt å stå opp på mårran da... Og vanskelig å legge seg på kvelden... Dårlig kombinasjon, hehe...

I dag kom Helge på besøk for å "låne" bilen for å dra til Odalen og hente sykkel. Siden jeg ikke hadde noe å gjøre ble jeg med. Da vi kom fram spiste vi pizza, så på TV og spilte Nintendo DS. Veldig koselig å se de hjemme igjen! Savner de liksom litt nå som jeg har blitt så vant til å se de så ofte... Det ble et veldig kort besøk, men vi fikk henta sykkelen :) På vei hjem sutra jeg litt over at jeg ikke fikk kjøre, og det orka ikke Helge å høre på, så da ble det til at jeg fikk kjøre likevel :) Helge tvinga meg til å kjøre han til døra hjemme hos han i Niels Juels gate, og jeg som aldri har hatt bykjøring ble veldig stressa bare av å tenke på det!! Men det gikk veldig bra! Litt stress der og da, men nå føles det bra å ha klart det :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du er blitt veldig tøff til å kjøre, tøffere enn mamman din. :D Takk for hyggelig kort besøk, og god natt! Lykke til med praksis i morgen.
Klem fra mamma

Lise sa...

Hehe, takk! :D Nattinatt :) Klem