mandag, april 09, 2007

Påskeferie!

Påskeferien begynte litt kjipt med at både jeg og Christopher ble syke. Christopher var mye sykere enn meg og spiste ikke på flere dager. Stakkar... Mandagen skulle jeg jobbe, og det gikk greit selvom formen ikke var helt på topp. Nå har jeg fått lønn også! Det er litt gøy, selvom jeg ikke har jobba så mye :)

På tirsdagen følte vi oss litt bedre :) Vi var invitert på middag hos Nina og Tor, og det var kjempekoselig. Veldig god mat! Vi oppdaga også at palettciklidene i akvariumet har fått unger!! De blir vel fort spist opp, men hittil har foreldrene passet veldig godt på de! :)

Onsdag var den store handledagen... Hehe... Vi hadde planlagt hyttetur fra fredag til søndag, og da måtte vi jo ha litt mat og drikke! :) Det var ikke bare vi som hadde tenkt å handle denne dagen, så det ble litt stress... Men mat ble det :) Vi skulle feire at vi har vært sammen i 3 og et halvt år, så vi kjøpte biff og vin. Christopher valgte ut biffen, så da ble det gigantbiffer! Men det var veldig godt :D Vi kjøpte filmen Happy Feet som vi så på kvelden :) Vi testa også bananøl... Det anbefales ikke :) Kokosølen står fortsatt i kjøleskapet... Hehe...

Torsdagen gikk til å slappe av før vi dro på hytta på fredag! Vi hadde tenkt å ta med Bambi, men hun stakk selvfølgelig av rett før vi skulle dra... Så da fikk hun feriere hos Nina og Tor isteden :) Vi henta Peter og kjørte mot Fredrikstad. Det var litt kø, men det gjorde ikke noe for da kunne jeg sole meg litt... Hehe :) Vi henta Magnus (en venn av Christopher) på togstasjonen i Fredrikstad. Det er utrolig hvor mye man kan få plass til i en boble! Vi grilla og kosa oss på hytta, men det blåste litt kaldt så vi endte opp inne med Monopol. Magnus vant! Vi så på film og drakk og spiste godteri, men ble fort trøtte og gikk og la oss.

På lørdag var vi ute og handla, for jeg hadde vært så flink og glemme kjøttdeigen hjemme, og det er jo litt fint å ha kjøttdeig når man skal spise taco. Når vi kom dit fant vi ut at det var masse annet vi også ville ha, så det var egentlig helt greit. Og på Menybutikken hadde de Happy Hippo!! Jeg ble veldig happy og hamstra endel :) Etterpå dro vi til Catharina og henta henne :) Vi spilte gammel Monopol, og denne gangen var det Peter som vant. Litt senere kom også Patrick, kjæresten til Catharina. Vi satte igang med en ny runde med ny Monopol, og denne gangen var det jeg som vant!! :D Etterpå spiste vi taco og så måtte Catharina og Patrick hjem. Vi satte på en film, men ingen av oss orka å se den ferdig så vi gikk og la oss... For en slapp gjeng!

På søndagen var det bare å sette igang med å rydde og vaske, og litt utpå dagen var vi på vei hjemover. Magnus skulle også sitte på tilbake til Oslo, og utrolig nok fikk vi plass til alt :) På vei tilbake kjørte vi forbi noen høyttalere som noen hadde kasta i grøfta. Den ene var litt ødelagt, men gutta var enige om at de måtte ha dem likevel. Kassene var altfor store til å få plass i bilen, så de satte igang med å skru ut det som var verdt å ta vare på. Jeg sto der og himla med øynene, men de ga seg ikke! Med en enda fullere bil kom vi oss endelig til Oslo etterhvert... Vi henta Bambi og dro hjem. Jeg fikk dusja og var i godt humør igjen :) Kvelden gikk til å se på film, spise kebab og drikke champagne... Hehe....

I dag har vi slappa av og ikke gjort noen ting... Litt kjedelig... Det har kommet snø igjen da... Det var veldig unødvendig syns jeg!!! Menmen... Jeg har hatt en veldig fin påskeferie, og det har vært helt fantastisk å ha Christopher hjemme så lenge! :) Litt trist når han dro i dag, men det er jo bare 4 dager til han kommer tilbake :) I mårra skal jeg på skolen igjen, og det blir litt rart for nå er det 4 uker siden sist... Men det blir fint å treffe de andre igjen! :)

Palettciklidebabyer... Ikke så lett å se, men foran det ene bladet er det en som smiler :)


Gigantbiff!
Bananøl anbefales ikke.Jeg soler meg i bobla, hehe...Christopher i sola :)
Monopol!Jeg styrer banken, så det ikke blir noe tull :P
Magnus og Peter
Happy Hippo! :)
Peter vant gammel Monopol!
Catharina og Patrick
Det er ikke så greit å være så glad i høyttalere!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann!
Høres ut som en koselig påskeferie! Fin at dere koste dere på hytta! =) Ha det fortsatt fint!Catta

9na sa...

Hei, så koselig påskeblogg du har skrevet! Fint dere koste dere på hytta og synd med den kalde vinden! Men sommeren nærmer seg vel nå? Ha det bra :o)

Lise sa...

Hei!
Ja det var veldig koselig :) Tusen takk for lånet av hytta! Er vel ikke lenge til sommeren nå håper jeg :)

Catta sa...

Hei... Glemte å logge på, jeg! =0 Men det var meg!

9na sa...

Hei Lise! Har du sluttet å blogge eller er du veeldig opptatt? Jeg har fått dilla... ;o)

Lise sa...

Heihei!
Bare veldig opptatt!
Men nå har det kommet et nytt innlegg! Litt klagete, men det er sånn jeg føler det akkurat nå... Følger med på bloggen din, veldig bra! Har dessverre ikke hatt tid til å kommentere så mye...