fredag, mars 30, 2007

Hyttetur og alt annet som har skjedd denne uka

Tirsdag var det klart for hyttetur til speiderhytta Blåhaug, som ligger i Ski kommune. Sammen med 26 elever (med varierende motivasjon for turen) dro vi på tur. Men det ble en koselig tur :) Elevene klarte seg mye på egenhånd, og vi voksne satt mye ute i sola :) Vi gikk på tur, spiste kaker, spiste taco, lekte leker, spilte spill, hadde underholdning osv osv... Elevene var våkne til langt på natt, men jeg var sliten og sovna i 1-2-tida :)

Onsdagen ble det mye rydding og vasking, også dro vi hjemover igjen. Det var deilig å komme seg hjem og dusje!! Det var knallvær, og jeg hadde fått pakkelapp, så jeg dro med meg Gine til Kjelsås. Vi skulle egentlig gå, men så kom trikken... Hehe... Pakken var fra Jostein Odd, og inneholdt noen ting fra Afrika! Gøy! :) Vi kjøpte is to ganger, og handla inn løvbiff og poteter, for vi skulle lage hjemmelaget pomfri! Vi skulle fritere pomfrien ute så det ikke blir så mye lukt inne, men utenfor hos Gine var det noen polakker som dreiv å pussa opp. Jeg hadde lyst til å si hei til de på polsk, men de så litt sinte ut... De holdte på i evigheter, og når klokka hadde blitt 8, bestemte vi oss for å gå ut og lage pomfri likevel. De så litt rart på oss, og forsvant ganske fort, hehe! Maten ble kjempegod, og jeg spiste altfor mye :)

På torsdag var det tilbake til vanlig praksis igjen. Vi var i Sinsen kirke, og det var kjempekoselig! Jeg fikk lese praksisrapporten min, og der sto det masse positivt! Jeg ble kjempeglad! :) Etter praksis dro jeg til Kiwi og møtte Gine. Vi spiste is og venta på Helge for han skulle ha bilnøklene :) Så var vi på den nye butikken ginatricot, og der var det masse fint :) Etterpå var vi en tur på Brun og Blid, noe som selvfølgelig endte med at jeg ble solbrent. Første gang i solarium... Hehe... Men det har nesten gått over nå :) Så dro vi hjemover, og jeg ble sittende oppe til langt på natt og skrive refleksjonsnotat.

I dag var siste dag i praksis. Det var med litt blandede følelser. Nå har vi jo endelig blitt ordentlig kjent med alle elevene, og jeg kommer til å savne de... Samtidig blir det deilig å slippe å stå opp så tidlig hver dag :) Nå er det i hvertfall helg, og det er deilig :) Christopher kom nettopp hjem, så da får jeg vel avslutte blogginga med å legge ut noen bilder :)

Tirsdag:

Endelig framme ved hytta.
Vi satt mye ute i sola :)
Taco :)Onsdag:

Hjemmelaget pomfri!
Namnam :)

2 kommentarer:

9na sa...

Hei
Den pommes fritesen så innmari god ut!

Lise sa...

Den var veldig god!! :) Men sikkert ikke så veldig sunn... Hehe...