mandag, mai 21, 2007

Uka som gikk

Jeg har hele tiden skjøvet eksamen fra meg og prøvd å ikke tenke så mye på det, for det var jo så mye som skulle skje i mellomtida... Matteeksamen, begravelse, 17.mai og Tusenfryd... Og når plutselig alt var ferdig fikk jeg VELDIG panikk lørdag morgen... Våknet halv 6 og ble kjempestressa med tanken på at det snart er eksamen og jeg har ikke lest... Det har jo vært så mye annet... Men jeg tenkte mammas "det går bra, det er ikke så farlig"-tanker, og fikk roet meg ned etter 2 timer... :)

Mandag i forrige uke dro jeg og Helge og hentet farmor (ved Hønefoss), for vi skulle i begravelse i Børsa. På Lillehammer plukket vi opp Christopher, og etter en del timer i en trang bil var vi endelig framme. Tirsdag var det begravelse. Det var ble en veldig trist, men fin begravelse... Masse fine blomster... Mange hyggelige mennesker jeg ikke kan huske å ha sett før... Jeg og Christopher kjørte nedover mot Oslo samme dag, denne gangen uten Helge og farmor. Fra Lillehammer tok jeg over rattet, alene, ekstremt sliten og trafikkfarlig. Sleit med tørre linser på trøtte øyne, og sang og gaula til Mika for å holde meg våken. Men når det plutselig var omkjøring klarte jeg selvfølgelig å kjøre feil. Stakkar han bak meg stolte fullt og helt på meg og fulgte etter :P Men han snudde ganske fort. Jeg stoppet på en bussholdeplass for å drikke litt, og hadde akkurat tatt opp korken på flaska da det kom en bil som stoppet bak meg. Det var helt mørkt og bare skog rundt, så da han bak gikk ut av bilen og kom mot meg, fikk jeg panikk og låste jeg alle dørene og vrengte bilen rundt og suste avgårde i retning E6! Jeg ble rett og slett livredd, men våknet i hvertfall og kjørte i ekstremfart hjemover. Nå kan det jo tenkes at det bare var en snill fyr som skulle spørre om jeg trengte hjelp, men det var ikke i mine tanker akkurat da! (Han fikk seg sikkert en god latter :)

Torsdag var det 17.mai, og vi var i sentrum og så på toget sammen med Gine og Espen. Så gøy å se "mine" elever fra Løren!! :) Etterpå var vi hos Gine og Espen og grilla og så på film :) Veldig koselig!

Christopher og Gine på trikken!Vi koser oss i sola :)Abildsø skole med rektor i spissen ;)
Grilling i hagen hos Gine, som fortsatt bærer litt preg av å ha hatt besøk av polakker :)På fredagen skulle vi på Tusenfryd, så da måtte det selvfølgelig bli dårlig vær... Det var OBOS-dag der, og Peter var snill og kjøpte billetter til oss :) Bortsett fra det dårlige været, og en del kranglete flerkulturelle som hadde diverse fettere lengre fremme i køen som de måtte fram til, ble det en fin dag med mange opp-og-ned-og-oppned-opplevelser. Jeg ble kalt lærer fordi jeg ikke ville la folk snike i køen, og det syns jeg bare var hyggelig :)

I helga har jeg prøvd å lese litt og ellers vært glad fordi Christopher har vært hjemme, og jeg har faktisk sett han hver dag hele uka! Fantastisk! :) Men da han skulle dra på søndag ble det litt mye, og jeg ble litt lei meg og dro derfor hjem til Odalen fordi jeg ikke ville være alene hjemme og fordi jeg trengte et Kunnskapsløft(e)... Det føltes veldig bra å komme hjem og ha noen å snakke med :)

I dag fikk jeg repetert litt av peden vi hadde i fjor... Utpå dagen kom de andre hjem og vi slapp ut Jonas og Tussi (ikke samtidig såklart) :) Så skulle mamma og pappa til Sverige så da ble jeg med :) Klarte å glemme lommeboka i bilen til pappa som sto i Kongsvinger, men pappa var snill og kjøpte både vin og biff og litt sjokolade til meg :) Da vi var tilbake i Odalen klipte jeg håret til Astrid! Det ble ikke helt rett, og jeg hadde litt dårlig tid, så spørs om ikke mamma tar henne med til frisøren etterhvert likevel ;) På bussen hjem fikk jeg lest litt, men jeg ser at det går farlig treigt med tanke på at det bare er to dager igjen å lese på! Men jeg tar det ikke så tungt, og håper på å klare noen av eksamenene i hvertfall :)

Jonas vasker seg.
Jonas graver hull i hagen, hehe :)
Tussi koser seg i gresset!
Tussi begynner å bli en gammel dame nå, 6 år siden jeg fikk henne, men hun er fortsatt i forholdsvis god form :)

Astrid passer på kaninene :)

1 kommentar:

Catta sa...

Hørtes ut som en koseilg uke, tross alt! Lykke til med eksamen og ha en god helg!