tirsdag, mai 29, 2007

En eksamen ferdig... 3 igjen...

Jeg prøver å være positiv, men det er ikke så lett! Jeg hadde maks uflaks på pedeksamen og det er utrolig kjipt når man har brukt så mye tid på å lese...! Jeg fokuserte på 2.årets pensum, siden pedlærerne har sagt at det er veldig viktig... Det var egentlig ganske dumt, når 3 av 5 kortsvarsoppgaver, og 1 og en halv av 2 langsvarsoppgaver handlet om fjorårets pensum... Og langsvarsoppgavene var selvfølgelig om akkurat de 2 bøkene jeg ikke hadde lest... I panikk fikk jeg da skrevet 10 sider og håpet i det lengste på en E da jeg gikk ut av gymsalen... Og så kommer de andre ut og de har skrevet 18 og 20 sider!! På 4 timer! Pedlæreren hadde visst sagt (den dagen jeg var i begravelse) at selvom pedeksamen var kortet ned til 4 timer måtte vi regne med å skrive 10-12 sider på langsvarsoppgaven... Så der var mitt håp ute og jeg var mildt sagt fortvilet!

Jeg ringte mamma og hun roet meg ned litt og etterpå møtte jeg Gine og hun var veldig forståelsesfull :) Helge ville låne katteburet for å hente noen katter som skulle til Ålesund, og jeg fikk være med som en liten oppmuntring. Og som en enda bedre oppmuntring fikk jeg overtalt han til å la kattene være hos meg over natta! De var sååå søte :) Dro til Gine med de først og spiste middag der, veldig koselig! :) Da jeg kom tilbake til leiligheten ble ikke Bambi så glad, men hun roet seg ned.

Litt trist å si hade til kattene på fredagen, men da kom jo Christopher :) Jeg var ikke noe motivert til å lese på KRL i det hele tatt, men kom meg da gjennom noen sider i løpet av helga. Problemet med KRL er at jeg ikke har lest nesten noe på forhånd, mye pga situasjonen her etter at Christopher dro, og mye pga liten interesse rett og slett... Panikken slo meg for alvor da Christopher skulle dra tilbake på mandag, og jeg tok meg en tur til Odalen igjen. Koselig å komme hjem til mamma og pappa, men blir jo ikke så mye lesing ut av det... Det er uansett en håpløs situasjon jeg er i, og etter pedeksamen er jeg ikke akkurat mer motivert heller.

Min plan er nå å prøve å ikke få panikk og så bare møte opp og bruke opp et forsøk på å ta eksamen og så heller være enda mindre motivert til matten i neste uke... Dette er en ond sirkel merker jeg... Huff... Jaja, jeg får avslutte min meget positive blogging med å legge inn noen bilder av de nyyydelige kattungene jeg hadde på besøk :)2 kommentarer:

Catta sa...

Awwwww! Så utrolig nyyyydelige kattene er!!!

Kjedelig det med eksamen! Neste gang går det bedre!
Men når de skriver minst 10 sider betyr jo det at om det er 10 velformulerte sider holder det... Poenget er vel dessuten at man gjør sitt beste?
Lykke til masse på neste eksamen!!!!

9na sa...

Enig med C i alt hun sier...