tirsdag, juli 03, 2007

Bilferie med familien :)

Det er kanskje litt rart å bli med familien på bilferie når man er 21 år, men ettersom jeg har bodd endel hjemme i det siste, og ikke hadde noen å være med denne uka, ble det liksom naturlig å bli med :) Og det angrer jeg ikke på!! Har hatt en knallfin ferie med mamma og pappa, Ingrid og Astrid :)

Søndag kveld kom mamma og pappa og henta meg i Oslo. De hadde vært i Hønefoss og henta campingbil som vi skulle låne. Den var kjempefin og gigantisk! Endelig hadde vi campingbil igjen! Jeg var i himmelen!! Altså... Vi hadde campingbil når vi bodde i Sør-Tverrfjord... Og for meg er det ikke akkurat campinglivet som er fantastisk, livet på campingplassen, det er det å kjøre rundt i sitt eget hus som gir en fantastisk følelse... :)

Campingbilen vi lånte... Er den ikke fiiiin? :D
Mamma og pappa sov i suiten bakerst :)Suiten, badet og klesskapet.
Her satt jeg, Ingrid og Astrid.
Cockpiten :)
Jeg, Ingrid og Astrid sov i toppetasjen!

Vi kjørte mot Sverige, men siden det var så sent tok vi inn på en campingplass allerede i Moss. Der overnatta vi på Larkollen camping og de var kjempesnille og slapp oss inn, enda vi kom en time etter stengetid :)

Dagen etter kjørte vi videre. Jeg hadde klart å glemme badetøy så vi stoppa i Fredrikstad og kjøpte det :) Så fortsatte vi over grensa, og mot Gøteborg. Vi hadde tenkt å ta båt over til Danmark denne dagen, men det var ingen tider som passa oss så da fant vi ut at vi fikk bli i Gøteborg til dagen etterpå. Og det passa oss bra egentlig for vi ville jo på Liseberg! Vi overnatta på Lisebergsbyn Camping (sinnsykt dyrt!!!), og gikk derfra til Liseberg (sinnsykt langt!!!). Men i Liseberg hadde vi det gøy og brukte altfor mye penger! Huff, det skulle ikke vært lov å måtte betale for ALT! Heldigvis kom vi seint :P

Astrid fikk kaninører :)Ingrid vant en tiger :)

Vi tar rulletrapppa. Det var gratis :P
Jeg og Astrid tok Balder. Gøy! :)
Vi slapper av mellom alle attraksjonene :)
Pappa fikk seg noen nye venner på Lisebergsbyn Camping :)
Frokost dagen etterpå :)
Dagen etterpå dro vi med båten over til Fredrikshavn. Gøy å dra med Danskebåten igjen :) Ble litt mat og shopping. Gikk overraskende fort! Da vi kom fram til Danmark kjørte vi sørover, for vi hadde tenkt oss på Legoland. Bra veier i Danmark, men lite å se... Bare noen vindmøller og ellers øde og flatt... Men vi suste avgårde i 120, så det gikk ganske fort... Rakk ikke fram til noen campingplass denne dagen (Hva skjedde med skilting i Danmark? Hvor ble det av alle bensinstasjonene, campingplassene, og ikke minst menneskene?), men vi slo oss med på en parkeringsplass ved veien. Fint å ha med oss huset på tur ;) Men det var ikke så kult å ligge der. Folk kom og rista i campingbilen og det var endel bråk utenfor... Men vi fikk da sove litt til slutt :)

Jeg prøver Astrids kaninører mens vi venter på båten!
Jeg passer bilen mens pappa tar seg en lur mens vi venter på båten :)Det ble endel kortspilling :)
Vi reiste med Stena Jutlandica
Vi spiser namnambiff på båten :)
Dagen etter var det sprutregn, men det finnes jo ikke dårlig vær, bare dårlige klær, så vi fortsatte mot Legoland. Været ble ikke akkurat bedre, og vi hadde ikke akkurat bra klær så det ble en våt og kald dag! Men morro var det likevel! I hvertfall for oss barna ;) Bare så synd at vi ikke fant de morsomste aktivitetene før helt til slutt og da hadde mamma og pappa gått i bilen og vi var iskalde... Fint å ha en campingbil å skifte og varme seg i! Vi kjørte videre nordover igjen, denne gang langs vestkysten, til vi kom til Aars Camping der vi overnatta :) Etter at Ingrid og Astrid hadde lagt seg åpna vi en flaske vin og koste oss med den og kortspilling. Pappa prøvde å lære oss noe Texas-greier, men vi endte opp med å spille Casino, siden det var noe vi alle kunne :) Vi vant en runde hver og så gikk vi og la oss :)

Vi fikk på oss gule ponchoer og så ut som påskekyllinger hele gjengen :) Her tar vi kanotømmerrenne! Gøy :)


Vi kjører monorail! Iskaldt!På vei opp i tårnet, med utsikt over hele Legoland.
Pizza og legopomfri! Nam :)
Vi tar tog :)
Astrid ble sliten og sovna i bilen med bamsen hun hadde laget...
Det gjorde Ingrid også...

Dagen etter dro vi fra Aars Camping til Fårup Sommerland. Det var litt bedre vær, men det blåste helt sinnsykt, så det var fortsatt kaldt. Vi hadde en knallfin dag og koste oss masse. Her var det mange aktiviteter som alle kunne være med på! Skulle hatt minst 3 dager der! Etter en lang dag dro vi videre til Fredrikshavn og bestilte båtbilletter. Pappa fikk dessverre vondt i beinet av å kjøre campingbilen, så da det var like dyrt å dra til Sverige som å dra til Norge, valgte vi Norge. Vi la oss til på en campingplass i nærheten av Fredrikshavn og sov der den natta :)

Bading i vannparken :) Vi blir slengt rundt i bølgene :)
Jeg og Astrid tok skliene i Wild River. "Ikke for små barn" sto det, og vi skjønte etterhvert hvorfor... Men gøy var det :)Jeg og Astrid og pappa tok tømmerrenna!
Kaldt å kjøre åpent tog når det blåser!
Rafting var gøy :)Mamma og Ingrid gjør seg klar for en raftingtur
Pappa syns nok det var litt kaldt, hehe :)
Sliten...
Dagen etter tok vi båten hjem til Oslo. Vi var slitne og fikk oss en lugar. Pappa og Astrid og jeg sov litt og etterpå ble det spising. Spis så mye du vil på en time og et kvarter, hehe. Vi spiste så mye vi orka, og litt til, og Astrid og jeg tømte nesten isdisken... Hehe, neida ;) Etterpå ble det shopping og kortspilling :)

Pappa var sliten etter mye kjøring, stakkar...
Mamma har blitt bestemor! Hihi ;)Kortspilling og diskusjon om diverse ting :)
Ingrid tegna litt :)
Da vi kom fram til Norge dro vi til farmor. Hun var ikke hjemme, men Helge og Rønnaug kom dit for de skulle på hytta. Vi spiste litt jordbær, og de gravde mark så de kunne fiske på hytta. Jeg og Astrid spilte litt badminton, med flere turer opp på taket med stige for å hente flua... Utpå kvelden gikk vi og la oss, siste natt i campingbilen... Litt kjipt, men vi har jo hatt en kjempefin ferie!! Dagen etter ble det vasking av campingbilen før vi leverte den tilbake... Jeg har lyst på campingbil!!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

FÅ vekk det bilde av at jeg sover>:(>:(>:(
hilsen meii

Anonym sa...

Mange fine bilder her da, det var en fin turselv om været ikke var særlig bra. Og nå fortsetter været her i Norge også. Håper dere får det bedre i Praha.
God Tur
Hilsen mamma

Lise sa...

Hehe, Astrid da, det er jo bare koooooselig ;)

Ja det var en fin tur, selv med dårlig vær! Jeg hadde det i hvertfall kjempefint :) Blir spennende det med Praha... Kommer hjem og henter pass snart :)