fredag, desember 21, 2007

Juleferie :)

Fredag kom Christopher hjem! Vi spiste biff og koste oss, men merket ikke helt at han hadde dimma før på søndag, da vi begge satt og ventet på at han skulle dra.... Men det skulle han jo ikke :) Fantastisk følelse!

Lørdag var vi invitert til Gine og Espen! Der ble det hjemmelaget kebab, namnam! Ellers ble det mye drikke, i hvertfall på tre av oss og vi hadde det kjempegøy :) Preben var også der, men han var i dårlig form... Kjipt.


Mandag ble jeg sittende HELE dagen med naturfagrapporten... Det var kjedelig, og tok mye lengere tid enn jeg hadde trodd, men jeg ble da ferdig sånn i 2-tida på natta og fikk levert :) Endelig juleferie...!

Tirsdag var vi på Ikea. Jeg vil ha ny sofa, men Christopher er bare delvis enig, så spørs om det blir noe. Etterpå dro vi til Storosenteret, men der var det så sykt mye folk og mye stress, så vi dro videre til Liertoppen. Dit kom også Helge, og vi fikk handlet litt julegaver :)

Onsdag ble det mer julegavehandling. Jeg dro til sentrum og var innom Preben og fikk julegaven min. Den var kjempefin! Har dessverre ikke tatt bilde, men skal gjøre det senere :)

I går var jeg og Gine i sentrum og leverte julegave til Preben. Etterpå kjøpte vi enda flere julegaver... Og nå er jeg ferdig! Deilig følelse, så blir det litt avslapping også før jul :)

I dag skal jeg bare slappe av, se Idolfinalen og spise god mat :) Gleder meg til å komme hjem til Odalen og feire jul :) Ser ut som vi får hvit jul i år, jippi!! :)