mandag, februar 25, 2008

Måke snø, måke snø, måkke måke snø...

Er egentlig litt imot å bruke altfor mye tid på å måke snø, for den smelter jo likevel, men når det legger seg et 1,5 meter tykt lag med snø på hyttetaket er det på tide å gjøre noe med det. Derfor dro jeg og Christopher til hytta i helga for å måke snø av hyttetaket. Og det var på tide! Bare det å måke seg fram til hytta tok lang tid. Men vi kom oss da fram og fikk varmet opp hytta ved å fyre både i ovnen, peisen og med primus. Vi koste oss med biff og vin, og resten av kvelden ble tilbrakt sovende på madrasser foran peisen, for soverommene var for kalde, hehe... Koselig da :)

I gang med å måke vei opp til hytta...

En whiskey hjelper mot alt ;P


Lørdag sto vi opp i 12-tida og begynte å måke snø av taket og verandaen... Det tok sin tid og vi ble både slitne og våte. Vi var ferdig med halve taket i 5-tida, og da dro vi ut for å pilke. Men i følge forbipasserende var vi for sent ute, og det begynte å bli mørkt og derfor også veldig kaldt, så vi dro tilbake til hytta nesten med en gang. Hehe... Men det var jo morro å prøve :) Vi hadde planlagt å lage mat på bål, og siden det var så mye snø var vi nødt til å grave oss nedover for å finne bakken. Vi lagde en slags "hule" der vi satt og båla pølser og grilla koteletter og bakte poteter. Det var veldig koselig :) Etterpå spilte vi kort og skreiv i hytteboka. Da vi skulle legge oss var det blitt 30 grader i hytta og umulig å få sove. Litt for ivrig på fyringa :P

En del snø på taket...

Sliten... HehePilking på gangMichael (Jackson) i bøtta :P
På søndag fortsatte vi med å måke og ble etterhvert ferdig med taket. Vi hadde tenkt oss ut for å pilke, men var altfor slitne, så det ble bare rydding og vasking og så dro vi hjemover igjen :) På kvelden var vi på kino med Gine og Espen og så "Mannen som elsket Yngve". Syns norsk film er bra jeg :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Den lille hula så veldig koselig ut altså. Artig med hyttetur. Vi får ta en tur til en eller annen hytte alle sammen snart..."gjengen" fra A05B. Det ville vært kjempe koselig. Sees i morra :)
Klems

Anonym sa...

Misunnelig på dere som har så mye sne, her er det akkurat så vi kan gå på ski.
Har hatt uteskolen i dag, var faktisk på ski med dem, er jammen ikke sikker på hvem som kosa seg mest ,læreren eller elevene....koselig hadde vi det!
Så ut som dåkker kosa dåkk skikkelig, deilig med tur!!