fredag, juli 04, 2008

Dilemma løst

Jepp, jeg bestemte meg tirsdagen i ferien... Jeg fikk nemlig et jobbtilbud fra Stovner skole, om å jobbe i 1.klasse der sammen med Yvonne som jeg hadde norsk med i år. Og etter litt overtalelse sa jeg ja til det :) Vi skal ha 1c og det gleder vi oss masse til :)

Jeg har i tillegg prøvd å bytte fag til et fag som er mer lagt opp som et fjernstudie, men ettersom de som styrer med dette på HiO ikke er særlig enkle å ha med å gjøre (der fikk du den S.S), ender det opp med at jeg fortsatt står registrert til å ta samfunnsfag og mat og helse. Blæææ... Mat og helse har obligatorisk oppmøte så det blir helt umulig, men jeg skal altså prøve å ta samfunnsfag ved siden av, selvom det også innebærer mye prosjekter og andre gruppearbeid og obligatoriske innslag. Jaja, det er jo bare å prøve :)

Jeg har litt dårlig samvittighet, for jeg er liksom ikke den "avhopper'n", men jeg klarte bare ikke å si nei til dette :) Dessuten skal jeg jo prøve å fortsette med litt skole ved siden av :)

3 kommentarer:

9na sa...

Gratulerer med jobb!! Fremdeles lurer jeg på hva du ønsker deg til bursdagen din :)

Anonym sa...

Så gøy!! Hio er hio ;)

Anonym sa...

Haha..."avhopper"???
Det kalles å nyte livet her og nå...ikke konstant drøye det å være lykkelig.... :)
Jeg kunne ikke være mer fornøyd med situasjonen. Gleder meg til hver dag på jobb. Kommer garantert til å ta siste året til neste år, men nå skal jeg leve litt først...og kanskje blir jeg mer motivert til å studere igjen også :)

Jeg tror du har gjort et meget godt valg :)