mandag, februar 09, 2009

Bloggtørke

Det er dårlig med oppdateringer her syns jeg... Det er nok litt fordi det skjer veldig lite nytt i min verden og litt fordi jeg er lei blogginga og litt fordi jeg har for mye annet å gjøre...

For en uke siden lå jeg rett ut med influensa. Det passa utrolig dårlig, men nå føler jeg endelig at jeg har kommet meg såpass at jeg er à jour med alt som skal gjøres :)

I går dro jeg hjem til Odalen, for det var jo morsdag og jeg hadde kjøpt en liten gave til mamma og da tenkte jeg at det var koselig å dra hjem. Men oppover bakken der var det helt sykt glatt og jeg ble stående midt i veien. Da jeg skulle rygge ned igjen var det fortsatt like glatt og bilen havna i grøfta. Heldigvis kom mamma og Ingrid og Astrid ned og hjalp meg med å dytte og strø og til slutt fikk vi bilen inn på veien igjen. Jeg mener fortsatt bestemt at piggdekk er best. Det var uansett veldig hyggelig å komme hjem en tur, selvom det ble kort tid.

Denne uka er det bokuke på skolen. Deilig å ha en litt-annerledes-uke sånn siste uka før vinterferien. Merker det både på meg selv og elevene at det snart er ferie! Det skal bli sååå deilig med ferie!

På Sats er timene delt inn i gul, blå, rød og hvit farge. Hvit er timer for kropp og sjel og det har vi enda ikke prøvd oss på. Rød er heftig trening med mange trinn og kombinasjoner, med andre ord ikke noe for meg som ikke eier rytmisk sans. De gule timene er for alle og det er de jeg hittil har vært på. De blå er heftige timer for de som er litt trent fra før. Og i dag tok vi det store steget: vi skulle være med på en blå time. SatsCorePuls 55 min... Vi fikk etterpå høre at det var en av de tøffeste blå timene, og jeg var helt sikker på at jeg skulle dø flere ganger, men nå føles det bra, og vi får litt flere timer å velge mellom når vi kan ta de blå også. Hurra!

Det er dårlig med bilder på bloggen min for tida, så jeg slenger ut ett av middagen min idag :P






Ha en fin (bok eller ikke)uke!

5 kommentarer:

Anonym sa...

koselig at du kom hjem på morsdagen. :) Nå ser jeg fram til skitur i morgen med 150 elever og -14 grader. Bokuke høres mye mer fristende ut! :)
hilsen mamma

Som dagene går sa...

Hei Lise!
Koselig å finne degpå bloggen igjen. Den skal jo være sånn at vi bruker den når det passer oss og ikke føles som et press. Stress er det nok i hverdagen for de aller fleste likevel. Koselig at du dro hjem på morsdagsbesøk.
Klem!

9na sa...

Glatt ja...? Jeg satt stiv som en ...tja... hva er man stiv som...? Jeg ble i hvertfall ganske sliten av å kjøre Hafjell-Oslo på søndag, det var svineglatt og mange sto i grøfta, ikke bare deg...! Bra det gikk bra tross alt da.

Anonym sa...

Hei!Koselig innlegg.Er ofte og kikker innom deg.

ArneA sa...

Kommenterer her en 1 måned gammel blogpost som omhandler blogtørke.
Ble sendt hit fra 9na etter først å ha oppdaget Tors blog.
Kom deg ut av tørkeskapet og få fart på tastaturet.
Det er ingen som skriver for deg. Lykke til enten det er fra Grefsen eller Skullerud