fredag, desember 29, 2006

Hade til Preben og rangling i Oslo...

På onsdag var jeg hos Gine og lagde kalender til Preben. Vi skulle egentlig forte oss å bli ferdig, men det var umulig... Men da klokka var 9 var vi endelig ferdig og dro nedover til sentrum for å si hade til han siden han skal flytte til Dublin. Han fikk en stooor bamse og en kalender med bilder av vår tid sammen og jeg tror han ble sånn passe glad for det. Bamsen har han kalt Gliset siden det er en blanding av Gine og Lise, hehe... Vi fikk gaver av han også som vi ble veldig glad for :)
Noen ser stjerner tror jeg... Hehe...


Gine hadde visst lovet Preben at vi skulle gå ut og spise biff siste kvelden før han dro, så da måtte vi jo det :) Vi var på Big Horn Steak House og spiste, nam nam :) Hun serveringsdama snakka veldig høyt og var veldig stressa. Da vi skulle gi tips hadde Preben en femtilapp, to femmere og en haug med kronestykker og penger fra Praha. Vi tømte lommeboka for kronestykker og penger fra Praha, og det ble en fin liten haug... Kan tenke meg hun dama ble veldig veldig glad :)Det var litt trist å si hade til Preben. Vi har jo hatt det så gøy sammen det siste halve året... Men vi kommer sikkert og besøker han i Dublin en gang :)


I går kom mamma og Ingrid og Astrid til Oslo. Vi var på McDonalds og spiste, og Ingrid og Astrid tømte wow-butikken for klær... Hehe :) Vi var også på festningen og hilste på Helge, og mamma hadde med seg masse ting han hadde glemt hjemme :)

Etterpå møtte jeg Gine. Vi shoppa litt, også var vi på trafikanten og kjøpte månedskort. Der hadde de også et spill om t-banen og det måtte vi selvfølgelig ha, siden vi er så evig interessert i kollektivtrafikken... Hehe... Vi dro hjem til Gine og spilte, og Gine vant!! Etterpå kom Christopher og Espen og vi så på film og spiste kebab :)

Nå sitter jeg på Radiumhospitalet (fordi vi ikke har internett hjemme) og skal liksom være flink og begynne på krl eksamen som skal leveres på onsdag... Men gjør jeg det?! Nei...

Ingen kommentarer: